avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate giulian13

Activitate giulian13

Răspuns la discuția Acte pe casa. Mostenire
Perfect. Va multumesc tuturor pentru ajutor. O zi buna.
Răspuns la discuția Acte pe casa. Mostenire
Vanzare-cumparare,cred. Ideea e ca vor sa am drepturi depline asupra aprtamentului,dupa decesul parintilor. Dar dupa incheierea actului de vanzare-cumparare,va mai exista acel concurs intre colateralii privilegiati? Pun intrebarea asta pentru ca nu este o situatie tocmai "roz",intre ei ca frati/surori.
Buna ziua.Am cateva nelamuriri despre aceste acte. Povestea e simpla.Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani. Eu acum stau cu mama,care s-a recasatorit.Apartamentul este pe numele tatalui meu vitreg.Care are 6 frati/surori.
Dupa decesul tatalui meu vitreg,cine o sa aiba drepturi pe apartament? Mama sau fratii/surorile acestuia?
Iar a doua nelamurire este legata de drepturile mele. Stiu ca momentan nu am nici un drept de proprietate,dar vor sa-mi faca acte pe casa. Pentru asta trebuie sa-mi schimb numele de familie cu cel al tatalui vitreg? (Eu mi-am pastrat primul nume de familie)
Si daca se poate, sa-mi spuneti va rog frumos, unde as putea gasi mai multe informatii legate de problema mea,gen pret,acte necesare,proceduri,etc.

Va multumesc.
O zi buna.