Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in privinta OUG 114/2018. La articolul 34 al 2 se mentioneaza ca se mentin la nivelul lunii decembrie 2018 cuantumul sporurilor, indemnizatiilor........ La art 36 se mentioneaza ca toti bugetarii primesc vouchere de vacanta si indemnizatii de hrana conf art 18 din l 153/2017 actualizata in 2018. Sa inteleg ca indemnizatiile de hrana nu intra la art 34? sau art 36 se refera la noii angajati?
Va multumesc
Buna ziua, As dori sa va intreb, daca un salariat pleaca in concediu si i se dau vaucherele in valoare de 1450 lei, si consuma la o unitate turistica un sfert. Restul trebuie sa le predea si le pierde, sau le mai poate folosi intr-o alta minivacanta? pana la data de 30 nov 2018. Este obligatoriu sa le consume integral in prima vacanta altfel le pierde? In speranta ca am formulat clar intrebarea, va rog sa imi raspundeti. Va multumesc.
Savu Mihaela
Buna ziua. Am inteles ca vaucerele de vacanta se impoziteaza cu 10% in luna in care se acorda. Intrebarea mea este ce se intampla cu impozitul aferent vaucerelor neutilizate si returnate ?
Va multumesc.