avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Vauchere de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Vauchere de vacanta

Buna ziua, As dori sa va intreb, daca un salariat pleaca in concediu si i se dau vaucherele in valoare de 1450 lei, si consuma la o unitate turistica un sfert. Restul trebuie sa le predea si le pierde, sau le mai poate folosi intr-o alta minivacanta? pana la data de 30 nov 2018. Este obligatoriu sa le consume integral in prima vacanta altfel le pierde? In speranta ca am formulat clar intrebarea, va rog sa imi raspundeti. Va multumesc.
Savu Mihaela

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta 2018 bugetari eduardvl eduardvl Buna ziua, Avand in vedere prevederile Art. I din OUG 46/30.06.2017, care modifică Art. 1 alin. 2 din OUG 8/18.02.2009 privind acordarea voucherelor de ... (vezi toată discuția)
Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)