avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate predavlad

Activitate predavlad

Buna ziua,

Acum cateva zile am chemat cativa prieteni pe la mine sa bem o bere, si cu asta a venit si muzica la un nivel nu foarte ridicat (parerea mea), dar aparent destul incat sa deranjeze cel putin un vecin.

A venit politia, m-am legitimat si am discutat cu el, si mi-a dat avertisment verbal. Cam in 30 min - 1h s-a spart petrecerea. Politistul a venit in jurul orei de 00:20 (dar nu sunt sigur ca e aproape stearsa ora de pe procesul verbal).

Peste 2 zile, ma trezesc cu un politist la usa cu un proces verbal de amenda pentru deranjarea linistii publice, de 5 milioane.

Acum sunt cateva lucruri care ma deranjeaza:
1. Procesul verbal nu e inteligibil si e scris cu creionul (s-a chinuit politistul sa citeasca ce scria pe el, dar nu prea a reusit)
2. Nu a venit nici un politist a doua oara in aceeasi seara

Eu as vrea sa fac contestatie, pentru ca nu mi se pare corect. Dupa ce am primit avertisment chiar am dat muzica mai incet (desi nu am putut sa le spun prietenilor sa vorbeasca in soapta), si la maxim 1h au plecat, si nu am primit o a doua vizita de la politisti. De asemenea, nu stiu care e limita legata de dB, si mi s-ar parea normal sa vina cu o dovada ca am depasit aceasta limita.

Ce as putea sa scriu in contestatie ?

Multumesc,