avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate draghicicristian

Activitate draghicicristian

Răspuns la discuția Am gresit eu cu ceva...?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zugraviti "problema" in nuante foarte intunecate.Eu am cerut o parere nu "sperieturi"..
Chiar si cu victime, problema nu sta chiar asa....Iar daca nu am dus numerele la politie, nu este o abatere ci o incredere prea mare in neispraviti. Nu credeti?
Am toate actele din ziua vanzarii.. Doar ca nu am scris pe CI "Instrainat catre............"..
Dar am inteles ca asta ajuta doar la silirea, oarecum, a cumparatorului sa o transcrie si ajuta pe politist, daca il opreste in trafic,sa se dumireasca rapid. Dar legea romaneasca este ciudata. Nu scapi, efectiv, de masina decat daca cumparatorul o transcrie pe numele lui.
Nu. Nu am stiut ca trebuie sa scriu asta. Stiu, faptul ca nu am stiut nu ma absolva. Insa nu ma gandeam ca se ajunge aici.

Da. Din ziua vanzarii.

Cu numerele nu am mers la Politie......

Deci, am radiat-o de la Fisc dar nu am dus numerele la Politie.

In 2010 am vandut masina unui domn. Cu vanzare-cumparare, am platit restanta la fisc, nu mai figurez cu ea pe numele meu. Am toate hartiile. Am facut toate demersurile prevazute de lege privind instrainarea unei masini.
M-am trezit la poarta cu un alt domn, care mi-a arat cartea masinii si certificatul ei. Pe amandoua figureaza numele meu. Era foarte nemultumit ca nu poate da masina in "Programul rabla", pentru ca pe cele doua documente figurez tot eu.
I-am spus ca eu am instrainat masina in 2010, acum 4 ani, unui domn. Ca am radiat-o de pe numele meu,de la Fisc. Si ca, probabil, cel caruia i-am vandut-o, nu a mers cu ea la RAR, in cele 30 de zile prevazute.
Ma rog, amenintari, tot tacamul. Eu stiu ca in Tara sunt multi oameni cu probleme, dar ma intreb:am gresit eu undeva?
Va multumesc frumos.