avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate DjGAM

Activitate DjGAM

Buna ziua,

Am o mica intrebare legata de valabilitatea unui contract incheiat intre o companie si un hotel prin care compania se obliga se plateasca in termen de 30 de zile contravaloarea serviciilor consumate. De multe ori clienti ne trasmit contrcatul doar scanat cu semnatura si stampila companiei iar acest lucru imi ridica un semn de intrebare major daca in caz de judecata acest contract scanat are valoare?
Va multumesc mult pentru sfat !
Buna ziua, Va scriu pe acest forum pentru a ma sfatui cum ar trebui sa procedez in acest caz; In urma cu cateva zile mai exact 4 zile am avut un accident usor cu masina in care am lovit o masina condusa de [editat]. Din pacate asigurarea mea era expirata dar am reusit ca in aceea zi sa mi-o reinoiesc si sa intocmesc o foaia amiabila cu datele accidentului pe care am semnat-o ambele parti. Doamna ma contactat ieri sa imi spuna ca va trebui sa ii trimit bani de reparati pentru ca asigurarea mea intra in viguare abia din ziua urmatoare a datei de emitere si astfel asigurarea nu o despagubeste. Tot odata ma amenintat ca daca nu ii trimit bani o sa isi bage concediu medical si o sa ma adcoata pe mine vinovat. In acest caz ce ar trebui sa fac?