Buna ziua, Va scriu pe acest forum pentru a ma sfatui cum ar trebui sa procedez in acest caz; In urma cu cateva zile mai exact 4 zile am avut un accident usor cu masina in care am lovit o masina condusa de [editat]. Din pacate asigurarea mea era expirata dar am reusit ca in aceea zi sa mi-o reinoiesc si sa intocmesc o foaia amiabila cu datele accidentului pe care am semnat-o ambele parti. Doamna ma contactat ieri sa imi spuna ca va trebui sa ii trimit bani de reparati pentru ca asigurarea mea intra in viguare abia din ziua urmatoare a datei de emitere si astfel asigurarea nu o despagubeste. Tot odata ma amenintat ca daca nu ii trimit bani o sa isi bage concediu medical si o sa ma adcoata pe mine vinovat. In acest caz ce ar trebui sa fac?
Asta cu concediul medical e amenintare, nu are ce sa va faca. Ca sa fie infractiune vatamare corporala din culpa, trebuie sa aiba 90 de zile de ingrijiri medicale. Deci nu e cazul.
In schimb ar trebui sa ii dati banii pe reparatie. Poate sa va cheme in judecata si instanta va va obliga, si mai platiti si cheltuieli de judecata.
Buna ziua !
Din pacate pt dvs. , trebuie sa platiti contravaloarea reparatiilor , asigurarea RCA intrand in vigoare in termen de 24 de ore de la incheiere . In legatura cu plata CM este , mai degraba , o incercare de intimidare .
Multa bafta !
Atentie ca o mica indoitura poate ajunge sa coste mii de lei la service-urile mari. Cel mai bine este sa o duceti dumneavoastra personal la un service mai ieftin si sa urmariti. Plus ca sunt in stare sa schimbe toata aripa sau bara pentru o zgarietura (am trait personal o asemenea magarie)
Dauna casco
aasskkyy
Buna ziua.
Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)