avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate alexc88

Activitate alexc88

Răspuns la discuția Succesiune
Buna ziua,
A trecut ceva timp de la ultima postare, insa am tot sperat ca se va rezolva situatia in familie, insa se pare ca al 2-lea mostenitor nu este de acord cu impartirea apartamentului. Succesiunea nu este facuta.( din lipsa banilor)
Daca pana la urma reusim sa facem succesiunea si apartamentul teoretic se imparte la 2 se poate vinde apartamenul fara voia celuilalt? Sau care este procedura ca acel aparatment sa poata fi vandut pentru a recupera valoric partea care i se cuvine ( pentru ca in casa cu acel om nu se poate locui).
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.
Acest tip de proces cat dureaza si cam ce costuri implica?
Se deschide mai intai succesiunea si el va fi citat , iar daca nu se va prezenta abia atunci se va actiona in instanta? Cel care nu vrea succesiunea locuieste acolo a schimbat chiar si yala sa nu mai intram cand nu e el acasa.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție Succesiune
Buna ziua,
Avem un apartament al bunicii care a murit in decembrie.Sunt 2 mostenitori. Initail se hotarase sa se vanda apartamentul , si sa se imparta la 2 suma respectiva. Succesiunea nu este facuta , iar acum unul din mostenitori nu mai vrea nici sa vanda si nici macar sa se prezinte la succesiune. Ce e de facut in aceasta situatie, in conditiile in care apartamentul a acumulat restante la intretinere.
Se poate face succesiune daca un succesor nu vrea sa se prezinte?
Va rog mult sa ma ajutati!
Multumesc
Răspuns la discuția Duplicat act proprietate
Multumesc mult.
Era un act de proprietate al unui apartament.. Nu stiu daca era intabulat si inscris in cartea funciara. sincer nici nu ma pricep la treburile acestea si de aceea am nevoie de indrumari.
Buna ziua, sunt din Ploiesti si am o rugaminte la dvs. Am pierdut actul de proprietate al unui apartament, pentru care urmeaza sa se faca succesiune si respective vanzare. Nu am gasit decat procesul verbal de predare- primire conf contract nr....,si angajamentul de plata. Cui trebuie sa ma adresez pentru eliberarea unui duplicat? Care sunt pasii de urmat?
Multumesc pentru raspunsuri.
asadar trebuie facuta succesiunea. Ne poate oblige cineva sa facem acest lucru? deci daca apartamentul va fi scos la licitatie , vor ramane si ei cu ceva bani sau fratele mamei va fi dat in strada fara nimic?
Discuție Succesiune
Buna ziua,
Bunica mea a murit in decembrie, exista 2 mostenitori mama si fratele mamei. in apartament a ramas fratele mamei, care nu are nici un venit si care a acumulat multe datorii la intretinere etc. Succesiunea nu s-a facut.
Din cauza unor ambitii mama nu vrea sa faca succesiunea, sa vanda , dar nici sa dea semnatura in favoarea fratelui ei.apartamentul si sa faca jumate jumate.. ce sanse exista ca el sa piarda apartamentul? sau ce e de facut in aceasta situatie?
Multumesc.