avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat act proprietate

Buna ziua, sunt din Ploiesti si am o rugaminte la dvs. Am pierdut actul de proprietate al unui apartament, pentru care urmeaza sa se faca succesiune si respective vanzare. Nu am gasit decat procesul verbal de predare- primire conf contract nr....,si angajamentul de plata. Cui trebuie sa ma adresez pentru eliberarea unui duplicat? Care sunt pasii de urmat?
Trebuie sa mergeți la Administrația fondului Locativ din Ploiești . La Primărie .
la institutia cu care s/a incheiat contractul. era contract de construire? sau solicitati copie conforma de la cartea funciara daca imobilul este inscris in cartea funciara. solicitati extras de informare asupra imobilului dupa care, copie dupa actul cf prin care s-a intabulat.
Multumesc mult.
Era un act de proprietate al unui apartament.. Nu stiu daca era intabulat si inscris in cartea funciara. sincer nici nu ma pricep la treburile acestea si de aceea am nevoie de indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare alice5patru alice5patru Buna ziua In 2004 am cumparat un apartament. La momentul respective nu am primit cadastru si intabularea. Cine trebuia sa ceara modificarile din cartea ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)