Sa inteleg din spusele dumneavoastra ca nu ar trebui sa completez acea declaratie de suspendare pentru perioada avuta de 5 zile!
Cred ca conducerea firmei doreste prin acest mod sa ma faca sa nu-mi iau concediu paternal in cazul in care sotia termina concediul de lehuzie si ar dori sa revina la serviciu.!
Vor oare aceasta deoarece pozitia mea de agent vanzari pe care o detin in acest moment in cadrul companiei si in cazul in care as dori sa cer concediul paternal sa nu ramana postul blocat?
Buna ziua,
Luna trecuta a venit in familia mea al doilea membru. Am facut cerere de concediu pentru acele 5 zile libere( concediu eveniment nastere copil) si cu copia dupa certificatul de nastere a copilului atasata.
Dupa o luna de zile mi-a venit din partea conducerii firmei o decizie conform codul muncii art 51, alin 1, litera C prin care pe perioada respectiva am fost suspendat din functie si reluand activitatate dupa acele zile de concediu.
Atasat acestei decizii mai am inca o declaratie pe care ar trebui sa o completez cu datele mele si prin care sa DECLAR PE PROPRIA RASPUNDERE CA AM PRIMIT DECIZIA NR....... DIN DATA ...... DE SUSPENDARE A CONTRACTULUI DE MUNCA!
Mentionez ca am facut cerere de CONCEDIU SPECIAL (EVENIMENT NASTERE COPIL)
Nu stiu daca e correct din partea firmei la care lucrez sa ceara asa ceva!
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum sa procedez... completez declaratia? Sau nu!