avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate yakuza

Activitate yakuza

Exact eu am depus cerere concediu eveniment.... nicidecum pentru concediu paternal!
Buna ziua

Sa inteleg din spusele dumneavoastra ca nu ar trebui sa completez acea declaratie de suspendare pentru perioada avuta de 5 zile!

Cred ca conducerea firmei doreste prin acest mod sa ma faca sa nu-mi iau concediu paternal in cazul in care sotia termina concediul de lehuzie si ar dori sa revina la serviciu.!

Vor oare aceasta deoarece pozitia mea de agent vanzari pe care o detin in acest moment in cadrul companiei si in cazul in care as dori sa cer concediul paternal sa nu ramana postul blocat?

Va multumesc!
Buna ziua,
Luna trecuta a venit in familia mea al doilea membru. Am facut cerere de concediu pentru acele 5 zile libere( concediu eveniment nastere copil) si cu copia dupa certificatul de nastere a copilului atasata.

Dupa o luna de zile mi-a venit din partea conducerii firmei o decizie conform codul muncii art 51, alin 1, litera C prin care pe perioada respectiva am fost suspendat din functie si reluand activitatate dupa acele zile de concediu.

Atasat acestei decizii mai am inca o declaratie pe care ar trebui sa o completez cu datele mele si prin care sa DECLAR PE PROPRIA RASPUNDERE CA AM PRIMIT DECIZIA NR....... DIN DATA ...... DE SUSPENDARE A CONTRACTULUI DE MUNCA!

Mentionez ca am facut cerere de CONCEDIU SPECIAL (EVENIMENT NASTERE COPIL)

Nu stiu daca e correct din partea firmei la care lucrez sa ceara asa ceva!

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum sa procedez... completez declaratia? Sau nu!

Multumesc!