avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Activitate cashalot

Activitate cashalot

Multumesc
Care este cota de TVA aplicabil la cumpararea unei a doua locuinte, dupa ce prima a fost cumparata cu cota de 5% de catre o persoana fizica impreuna cu sotia?
Din cate am citit, se pare ca TVA in cota redusa se aplica numai la cumpararea unei singure locuinte...asa ca se pare ca la urmatoarea pe care vreau sa o cumpar, cota de tva ce se aplica este de 24%?
Stiu ca anumiti dezvoltatori mentioneaza ca pretul apartamentului pe care il vand are cota de 5 % inclusa, ceea ce inseamna ca pretul creste daca am beneficiat o data de cota redusa?
Multumesc.
Răspuns la discuția Antecontract vanzare cumparare
Multumesc. Exista cumva un termen pe care trebuie sa il respect?
Răspuns la discuția Antecontract vanzare cumparare
Antecontractul este autentic.
Buna ziua.
Anul trecut am facut un contract de rezervare pentru un apartament si un anumit loc de parcare pt care am platit separat , anumite sume de bani

Ulterior am incheiat un antecontract in care se specifica faptul ca urmeaza sa cumpar apartamentul "impreuna cu locul de parcare situat la aceeasi adresa".
Cand am incheiat contractual de vanzare cumparare, anul acesta, nu s-a mentionat nimic cu privire la locul de parcare, ci doar despre faptul ca am cumparat apartamentul, si m-am inteles verbal cu vanzatorul ca vom face un contract separat.
Acum nu mai reusesc sa dau de vanzator ca sa intru in posesia locului de parcare si ma nelinisteste gandul ca ar putea sa il vanda altcuiva sau sa nu mi-l mai vanda.
Intrebarea mea este cum pot face sa finalizez si tranzactia cu locul de parcare.?
Multumesc.