avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin1111

Activitate cosmin1111

Răspuns la discuția Acord de recunoastere/sentinta
Ok bine nu trebuie sa fiti irascibil!!! Am cerut o parere avand in vedere ca am spus cantitatea si restul detaliilor. O seara buna!
Răspuns la discuția Acord de recunoastere/sentinta
de cand am facut acordul de recunoastere au trecut cam 3 luni in care nu m-au mai chemat,nu s-a mai spus nimic. Procurorul mi-a spus ca daca nu fac acordul de recunoastere se merge mai departe, asa ca l-am facut,m-a trimis acasa si mi-a spus sa astept sa fiu chemat. Acum ce se poate intampla?
Buna seara. Am primit o citatie de la Diicot, cum ca sunt chemat luni la audiere si totodata pentru a mi se incheia cazul. In ianuarie am fost acuzat de trafic de droguri(marijuana),au venit in casa.. nu au gasit nimic apoi am fost pus sub arestare preventiva. Am facut recurs iar judecatorul a acceptat si mi-a dat drumul acasa, in faza de UP. Dupa aceea am fost la procuror unde am semnat un acord de recunoastere. Astazi am primit citatia si luni ma voi prezenta la ei. Cantitatea pentru care am fost acuzat a fost de 15 grame. Intrebarea mea este: ce sentinta imi poate da? cum se procedeaza,se mai merge la tribunal? Daca am facut acordul de recunoastere se mai poate da cu executare? Va rog stau cu sufletul la gura nu stiu ce se va intampla!!!