Am vazut si eu alin 26 , dar din pacate, zgomotul e atat de groaznic, ca si 10 minute sunt suficiente! Tot sper ca exista un ajutor in aceasta situatie.
buna seara,
In apartamentul de deasupra mea locuieste o doamna , care are o fata si aceasta un copil. Fata nu locuieste cu mama, dar vine si sta si cate o saptamana. Copilul are 8 luni si este tinut in premergator, in mare parte din timp. Mentionez ca au doar parchet pe jos. Zgomotul este infernal! Am fost si am vb politicos cu dansele , dar fara rezultat. " Nu avem ce face este copil" mi-au raspuns. Le-am sugerat ,macar, o mocheta f subtire, dar fara niciun rezultat, cica "nu are aceeasi aderenta". Am vb cu administratorul de bloc, care a promis ca merge si vb cu dansele , dar nu cred ca s-a intamplat si cum il pot obliga? Am facut sesizare scrisa la Circa de Politie si doamna politist mi-a spus ca "fiind copil nu au cum sa impuna familiei cum sa-l cresca !!! ". Am intrebat , dupa ce mi-a inregistrat sesizarea si mi-a spus ca in 30 de zile o sa primesc raspuns, ce e de facut daca in astea 30 de zile se mai intampla ?! Mi-a raspuns ca sa sun la ei. Joi am venit acasa si seara era o fericire maxima, in apartamentul de deasupra. Cel mic se plimba in premergator si nervii mei au luat-o razna! Am sunat la Circa si am spus ca am depus o sesizare ... si ce e de facut? Cel ce a raspuns mi-a spus ca va trimite pe cineva. Am intrebat, daca cumva il scot din premergator , pana vin dansii ce se intampla si mi-a raspuns ca vor vedea la fata locului. In asteptarea Politiei ma uitam pe geam si cu 5 minute sa apara acestia fiica cu copilul au iesit din bloc.Au venit 2 politisti le-am explicat cazul si mi-au spus ca asta nu e caz de Politie, ca ei nu au ce face, ca ce vreau sa mearga la usa oamenilor sa le spuna cum sa-si creasca copilul?! Eu eram terminata de nervi! I-am rugat sa ma ajute si pe mine cineva ,ca si eu traiesc in tara asta, si ca tb sa existe o lege, o institutie ... sa ma ajute si pe mine. F arogant, chiar deranjat ( doar unul a vorbit ) a zis ca-mi pot da si amenda ca au venit degeaba,ca nu e nici"urgenta" . Le-am explicat ca eu nu am spus ca e urgent si ca ce vina am eu ca fiica a plecat cu copilul?! Le-am amintit de legea 61/1991 art 3 alin 25 si ei mi-au zis si ei de alin 11. Au zis ca daca e imi dau si mie si alora de deasupra amenda si sa ma judec apoi cu aia. Le-am spus ca o sa vb cu un superior al dansului si mi-a spus ca sa vina seful de Sectie , daca e, ironic bineinteles.
Sunt socata ca nu am niciun drept in asemenea situatie , nimeni nu-mi spune si mie ce pot face si ca trebuie sa suport toti needucatii ! Pana acum ma gandeam ca daca se preocupau guvernantii de sanatate si educatie am fi fost cat de cat multumiti, dar acum imi dau seama ca totul e la pamant in tara asta. Nu exista protectie sociala si o sa ajungem sa functionam doar pe legea junglei. In situatia mea ce ar tb sa fac? Sa-i bat si eu in tavan vecinei cand doarme copilul? E oribil ce se intampla! Am uitat sa sa spun ca i-am scris si lui Opania si are audiente , parca , o ora martea ( 14-15) si e cu bani. Va rog mult ajutati-ma , pana nu ajung la balamuc( copilul va creste si va merge cu tricicleta, role, bicicleta....si eu nu pot vinde , decat peste 3 ani ca am luat credit"prima casa" )! Ce e de facut? Multumesc frumos!