avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate geofaraon

Activitate geofaraon

Buna stie cineva sa imi spuna cat tine exact balconul unui apartament?
Ca sa intelegeti contextul: am un apartament situat la et 4 intr-un bl de 10 et. De pe bordura de sub balconul situat intre et 3 si 4 (exterior) s/a desprins o bucata care a lovit o persoana. Cei de la asociatie sustin ca prtea accea este a loctarilor nu este spatiu comun iar fiecare trebuie sa o reparam. Dar ei sustin ca cel de la parter face pt etajul1 si tot asa, iar eu ar trebui sa fac parte dintre et 4 si 5 nu pe cea dintre 3 si 4, insa vecina de sub mine considera invers. Nu m-a lamurit nimeni pana la urma care parte sa o repar cea de sus ori ce de jos,
s/au respectiva parte este spatiu comun si apartine de asociatie si ei ar trebui sa o repare. Mentionez ca in urma cu 5, 6 ani blocul a fost anvelopat. Oare firma respectiva nu are nici o vina ca nu a reparat bordura respectiva (nu eram propietar atunci). Concret vreau sa repar si nu sti ce , care este partea mea. daca ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti vreo lege in care se explica cat tine balconul si daca partea exterioara este tot a propietarului sau a asociatiei. Va multumesc sper ca am fost destul de explicit.