avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate adytzul89

Activitate adytzul89

Răspuns la discuția Cont Facebook dezactivat
In setarile din facebook, aveti o optiune, in care sa faceti back-up la tot profilul dvs. La accesarea link-ului vi se face o archiva cu toate datele, mesajele private, etc. Aceasta optiunea, ar fi OK si pentru recuparerea cont-ului(drept dovada ca profilul va apartine). Folositi-va de aceasta optiunea, periodic. O zi faina
Mersi frumos de raspuns rapid.
Consumul la gaze, curentul electric din ce am consumat eu? sau consumul total al blocului? Salubritatea inseamna salariile celor angajati al blocului? Multumesc
Salut,

As dori sa stiu, cat costa in plus, daca mai adaug in intretinere o persoana?

Multumesc frumos
melania_14 a scris:

Socrul dvs ar fi trebuit sa ia o adeverinta de la ANAF din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri iar soacra dvs ar fi trebuit sa o duca angajatorului pentru al trece ca si coasigurat, neplatind nimic pentru dansul.
1) Avand in vedere ca nu s-ar fi platit nimic puteti vorbi cu cei de la spital daca poate aduce sotia dansului adeverinta ca este salariata (inainte se accepta si acest lucru, acum nu sunt sigura daca se mai accepta)
2) Daca punctul 1 nu este posibil, soacra dvs sa vorbeasca cu contabilul firmei daca il poate trece pe sotul dansei coasigurat incepand cu o data mai veche decat cea la care s-a facut internarea.
3) O alta solutie este sa isi faca contract cu Casa de Sanatate si sa plateasca cotizatia pentru sanatate pe ultimele 6 luni la salariul minim pe economie (suma totala fiind undeva pana in 300ron)
Sper ca aceste informatii va vor fi de ajutor si pe inteles.
Multa sanatate!

S-ar putea sa merg pe punctul 3.. sa facem un contract cu casa de sanatate.. aveti idee ce fel de acte este necesar si unde anume ? O adresa sau indiciu anume.. Va multumesc frumos
Buna ziua,
Am nevoie urgenta de ajutor.
Am o ruda, in care se afla in spitalul muncipal din Bucuresti. Aceasta nu are asigurare. Ruda fiind socru. El nu mai lucreaza de mult timp, insa sotia (soacra) lucreaza. As dori sa stiu cum as putea proceda si care ar fi pasii pentru a face rost de coasigurat pentru socru. Ce fel de acte este necesar si unde trebuiesc depuse. As dori un raspuns cat mai urgent posibil si concret. :(
Va multumesc