avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cati bani in plus pentru o persoana noua in intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cati bani in plus pentru o persoana noua in intretinere

Salut,

As dori sa stiu, cat costa in plus, daca mai adaug in intretinere o persoana?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Alin233 , utilizator 19:44, 2 Iulie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va costa cota repartizata pe persoana la gaze, curent electric si salubritate.
In jur de 15 - 25 lei, depinde anotimp, iarna cota la gaze este mai mare.
Mersi frumos de raspuns rapid.
Consumul la gaze, curentul electric din ce am consumat eu? sau consumul total al blocului? Salubritatea inseamna salariile celor angajati al blocului? Multumesc
Curentul electric pentru lumina pe scara si pentru lift, iar salubritatea nu inseamna salariile (acestea se platesc indiferent de numarul de persoane, in functie de cota indiviza pe care o detineti), inseamna gunoiul menajer (daca locuiti in sectorul 3 nu se plateste).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti uita pe lista de intretinere daca locuiti la bloc si de exemplu daca locuiti acum 2 persoane va uitati la apartamente cu acelasi numar de camere dar cu o persoana in plus. ap2 camere 2 persoane// apartament 2 camere 3 persoane. Cam acela este raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli pot fi incluse la rubrica "cota indiviza/apartament" nicoleta_85 nicoleta_85 recent m-am mutat cu chirie intr-un bloc. am observat ca intretinerea pentru garsoniera in care m-am mutat este dubla fata de ce plateam pentru apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)