As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el nu consuma ca un adult...
nici mie nu mi se pare normal, dar, cele mai multe asociatii de proprietari asa fac....unii cedeaza mai ales daca presedintele e posesor de caine....nu exista temei legal altcumva
Da trebuie sa plateasca la fel cat un adult, de ce spuneti ca nu consuma cat un adult?
Cand il schimbati pampersul il aruncati la gunoi (si nu este unu pe zi!), cand ii pregatiti laptele folositi aragazul, cand il scoateti afara coborati cu liftul,cred ca uneori "consuma" mai mult decat un adult!
Legea spune ca se calculeaza cheltuielile pe numar de persoane care locuiesc in condominiu, nu specifica daca sunt copii, adolescenti sau adulti.
Norma in vigoare precizeaza obligatia de impunere la plata pentru calcularea cotelor de intretinere de la momentul in care o persoana locuieste mai mult de 15 zile pe luna in condominiu
Legea in vigoare nu face exceptii sau derogari dupa varsta sau alte criterii
Oricum consumul individual este probat eventual cu valoarea indexului aparatelor de contorizat consum montate in proprietatea privata