avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pt un bebelus de 2-3 luni se ia in calcul ca si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pt un bebelus de 2-3 luni se ia in calcul ca si persoana la chelt de intretinere

Am rugamintea daca cineva imi poate spune pt copilasii cu varsta de pana la un an (cateva luni), daca se ia in calcul ca si persoana la cheltuielile de intretinere lunare ale scarii de bloc implicit ale asociatiei. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:58, 11 Decembrie 2009
Nicaieri in legislatie nu se face referire la varsta. Se ia in calcul din momentul in care sta in imobil mai mult de 15 zile.
Normal ca nu scrie in lege... dar nu se poate spune ca un bebelus foloseste chelt scarii ca un adult
In lege nu scrie varsta dar scrie ca anumite cheltuieli se repartizeaza pe numar de persoane. Un copil este o persoana si inca una foarte importanta. Vin invizita bunicii, prietenii de familie, rudele de toate gradele. Acesti oameni urca si coboara cu liftul, poate fac si ceva gunoi, consuma energie elecrica, etc.
Atunci cand trebuie scos la plimbare se umple imediat liftul cu caruciorul si insotitorul. De la etajul 7 pana jos mai asteapata si alti vecini liftul dar nu mai au loc pentru ca liftul este plin cu doar un adult si-un bebelus (in carucior).
Cativa pampersi pe zi, cutii, ambalaje de jucarii sporesc cantitatea de gunoi care se colecteaza la bloc. Cu siguranta se consuma mai multa apa rece si calda, agent termic si daca acestea nu sunt contorizate pe apartament iar cresc nota de plata comuna.
Si-apoi ar fi o mare discriminare sa nu-l consideram pe copil persoana cu drepturi in cadrul asociatiei!
Sa ne traiasca si sa ajunga mari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand se baga la intretinere un copil mic? este vreo lege anume? goponel goponel Am copil mic de doua luni si am vazut ca la bagat la intretinere inca din prima luna. Ma refer la cheltuielile comune. Ma intreb cata mizerie poate face un ... (vezi toată discuția)
Persoane la intretinere! tonysask tonysask Buna, As vrea sa stiu daca e legal sa se introduca un copil de 2 luni la intretinere,atata timp,cat toate resursele sunt contorizate separat? Care ar fii ... (vezi toată discuția)
Buna . am tot căutat lege și nu găsesc . as dori sa știu ... Andrap98 Andrap98 Buna . Am tot căutat lege și nu găsesc . As dori sa știu de la ce vârsta se trec copiii la cheltuiala la bloc ? Nasc curând și doresc sa știu dacă se ... (vezi toată discuția)