goponel a scris:
Am copil mic de doua luni si am vazut ca la bagat la intretinere inca din prima luna. Ma refer la cheltuielile comune. Ma intreb cata mizerie poate face un bebel pe scara atunci cand urca si coboara scarile? El fiind tinut in brate.Dar cei care au animale de companie platesc ceva? Ma gandescca ca sunt fiinte si acele animale de companie .Cred ca bebelul meu nu face mai multa mizerie si galagie decat acele animale care convetuiesc cu noi in bloc. Ele au insa un avantaj. NU SUNT TRECUTE LA INTRETINERE LA CHELTUIELI COMUNE .
in principiu, nu sint de acord cu aceasta masura. dar cind s-a facut aceasta lege, probabil ca s-au luat in considerare:
1. bebelusul trebuie spalat de citeva ori pe zi, ori de cite ori isi face nevoile in pampersi. asta inseamna apa calda, rece si canalizare mai multa
2. pampersii (citeva exemplare zilnic)ii aruncati la gunoi, deci exista surplus de gunoi datorita lor
3. pe un bebelus trebuie sa-l mai scoti la aer, deci folositi liftul si pt el, mai mult decit il foloseati de obicei
astea au fost citeva argumente pe care le-am gasit acum, ad-hoc
sa va traiasca si sa fie sanatos bebelul !