Am inteles,atunci voi incerca sa discut maine cu sefa mea si sper sa rezolv cu bine problema si sa-mi dea salariul.Nu am semnat primirea inventarului la angajare si nici fisele de receptie ale marfii.
Va multumesc mult si va doresc o seara buna!
M-a sunat azi si mi-a zis sa vin maine la ora 10:00sa facem inventarul.Si eu ma gandeam sa refuz sa mai fac inventarul pentru ca oricum nu mai este un inventar corect,din moment ce ea mi-a luat cheia de la magazin acum doua zile ,a refuzat sa faca inventarul in ziua respectiva si (oricum inventarul l-am facut saptamana trecuta si a iesit bine)si mi-a luat marfa sin magazin si a carat-o la celelalt si a vandut-o acolo.Chiar nu stiu ce da fac...Va rog mult sa ma ajutati!Va multumesc anticipat1
Buna seara!Am si eu o mare problema,sunt in dificultate si nu stiu cum sa procedez in acest caz si v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi.
Sambata trecuta,am mers ca de obicei la munca si cu o zi inainte am avut o discutie cu sefa mea si am intrebat-o ce e cu anuntul pe care l-a pus vis-a-vis de magazinul ei,pentru ca eu stiam din sursa sigura ca vrea sa ma dea afara.Insa ea nu a recunoscut si mi-a spus ca angajeaza prietena ei si mi-a spus sa ma gandesc pana sambata dimineata daca mai vreau sa raman la ea sau nu si sa-i dau un raspuns.Eu nu am mai vrut sa raman pentru ca ea nu-mi dasea nici concediu de odihna,doar peste un an si nu-i mai convenea deloc activitatea pe care eu o desfasuram in cadrul magazinului ei,asa ca sambata simineata i-am spus ca este ultima zi de lucru si ca vreau sa demisionez.In acel moment,ea s-a enervat si mi-a luat cheia de la magazin si mi-a zis sa plec.Eu i-am cerut salariul,pentru ca era zi de salariu,insa ea nici nu a vrut sa auda si mi-a spus ca nu-mi primesc banii pana nu facem inventarul.Desi eu am insistat sa facem inventarul in ziua respectivaea nu a vrut si mi-a zis sa vin abia ,abia peste doua zile ca sa poata sa ma scoata lipsa si sa aiba motiv sa nu-mi mai dea salariul.Mi-au spus fetele din complexul respectiv ca a tot luat imbracaminte de acolo si sambata si ieri si azi si a dus la celelalt magazin.Ce am de facut in acest caz?