avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amanarea inventarului in ziua incheierii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amanarea inventarului in ziua incheierii CIM

M-a sunat azi si mi-a zis sa vin maine la ora 10:00sa facem inventarul.Si eu ma gandeam sa refuz sa mai fac inventarul pentru ca oricum nu mai este un inventar corect,din moment ce ea mi-a luat cheia de la magazin acum doua zile ,a refuzat sa faca inventarul in ziua respectiva si (oricum inventarul l-am facut saptamana trecuta si a iesit bine)si mi-a luat marfa sin magazin si a carat-o la celelalt si a vandut-o acolo.Chiar nu stiu ce da fac...Va rog mult sa ma ajutati!Va multumesc anticipat1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 3 Iunie 2014
"Mi-a luat cheia." Ce insemna asta? In momentul in care se preda o gestiune nu are acces nimeni acolo fara stirea gestionarului, nici macar patronul care este proprietarul bunurilor. Nu se poate lua cheia sa intri in gestiune si apoi sa inviti la inventar gestionarul dupa ce i-ai vandalizat gestiunea.

Explicati mai detaliat ce s-a intamplat
:offtopic: Interventie moderator

Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Urmariti raspunsurile primite sau postati orice alta nelamurire legata de problema cu care va confruntati pe topicul deschis initial.

Acest topic se va inchide . Urmariti discutia pe topicul initial deschis de dvs:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)
Problema penala cu un angajator!rog insistent ajutor! andreimuresan andreimuresan am lucrat mai demult la o firma ca si vanzator in magazin intr-un centru comercial. Magazinul nu avea sistem de securitate pentru a ne proteja de furturi. In ... (vezi toată discuția)