Reîntregire imobil,
Buna ziua tuturor! Rog a mă sfătui să obțin etajul clădirii în care locuiesc.
Locuiesc la parterul unui imobil, obținut prin legea retrocedării. Am cumpărat de la cel ce a retrocedat-o. Etajul aparține Administrației Locale Ploiesti. A fost locuit de niste chiriași, timp de vreo 60 de ani. Între timp au decedat. Sunt multe solicitări de a ocupa acest etaj, de asistați sociali. Toate geamurile etajului sunt îndreptate către curtea mea.
Există vreo lege favorabilă mie pentru a cumpăra aceasta parte a imobilului?
Va mulțumesc anticipat, așteptând mesajele dumneavoastră!
George Ion-Ploiesti
multumesc pt raspuns.
am uitat sa specific.faptul ca suma de bani pe care trebuia s-o recuperez de la clienta a fost inscrisa in cartea funciara pentru imobilul cumparat prin intermediul meu si pe inca un apartament pe care il detinea anterior.
buna ziua,
am fost pentru cativa ani administratorul unei agentii imobiliare.
am incheiat un contract de vanzare cumparare a unui apartament.
cumparatorii , printr-un contract de vizionare emis de agentie in 3 exemplare isi asumau responsabilitatea platii catre agentie a unui comision.
nu au platit. am ajuns in instanta si s-a solutionat in favoarea agentiei imobiliare cu titlu definitiv si irevocabil.
am apelat la un executor judecatoresc, platind toate taxele aferente executarii silite.
au trecut mai bine de 4 ani si nu s-a intamplat nimic in acest sens.
intrebarea este:
- mai pot face ceva pentru a-mi recupera banii dupa atata timp, mai ales ca am inchis agentia?
-pot da in judecata cu vre-un rezultat favorabil executorul judecatoresc ce nu si-a indeplinit sarcinile ?
cu respect,astept va rog, niste raspunsuri.
george ion