avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate CarmenBindar

Activitate CarmenBindar

Răspuns la discuția Mi se darama casa!
Are doar doua motive: ca nu are chef sa ma ajute ca nu ii pasa si ca nu vrea sa-i calc in curte. Am vorbit cat de diplomat am putut. Am incercat orice pe cale amiabila. In momentul de fata zidul nu mai are mai mult de 2 luni de stat in picioare. Se surpa.
Cazul meu este asemanator cu cel din articolul acesta, adica asta ar fi situatia, casa este pe calcan.

[ link extern ] /
Răspuns la discuția Mi se darama casa!
Si cum as putea sa intentez un proces cand nu dispun de resursele necesare si aici ma refer la bani. Totul este atat de scump! Am facut si reclamatie la primarie. Nimeni nu ajuta fara o remuneratie cosiderabila. Nu am gasit niciun avocat pro bono. Romania este o tara in care se castiga numai daca ai bani suficienti.
Buna seara, am si eu o mare problema. Am un perete exterior ce da in curtea vecinului, acesta nu ma lasa sa o izolez, peretele s-a crapat, am igrasie, mucegai si ciuperci, atat in camera cat si in baie. Am incercat sa vorbesc cu el pe cale amiabila si nu am reusit. Si pe langa asta, pe exterior, in curtea lui, lipit de peretele meu este o rogojina de papura ce mentine umezeala si cu toate ploile astea toata apa imi intra in casa. Nu mai spun ca tot lipit de peretele pe care este rogojina este si un gratar ce creste riscul de incendiu. Va rog frumos ajutati-ma! Ce trebuie sa fac sa nu raman fara acasa? Nu pot ajunge la nicio discutie cu el!