in urma executorului mam ales cu un proces verbal care specifica ca vizita a decurs in bune conditie ,este acest proces verbal bun pentru o plangere penala ,fapt care la ora acxtuala nu pot vedea copilul nici acum conf sentintei judecatoresti,platesc alt executor ce treb sa mai fac.
nu al foloseste,si nici eu nu pot intra pe propietatea sa ,unde ma pot adresa pentru acest caz acum ,ca nu a mai circulat cu el 2 ani.
sunt divortat de un an si jumatate,inainte de divort am detinut impreuna un autoturism fapt ce a ramas in curtea fostei soti care are o propietate acolo acum sunt in partaj cu dansa ,autoturismul are domicilul unde detineam o casa impreuna care e si ia in partaj ,eu platesc toate taxele la el si nu pot sal uzez pana la carificarea situatiei,fapt ce poate dura 2 partajul.cum as putea sal ridic de acolo pana in partaj sal folosesc nu sal vand deja e trecut in partaj.va multumesc.
exemplu ai dau copilul si ai se intampla un accident cine rapunde ,el neavand program de vizita si copilul e dat in grija mamei sa locueasca
ce reprezinta custodia comuna daca in instanta el nu a avut avocat si nu a cerut program vizita minor ,dansa e obligata sai dea copilul cand vrea el ,daca domicilul e la mama daca il da si se intampla ceva cu copilul cine e raspunzator
doresc sa stiu unde se poate adressa sotia mea care are un copil din prima casnicie si are custodie comuna impreuna fara a mentiona fostul sot programul de vizita a minurului ca el atunci nu sia angajat un avocat si nici nu a cerut program vizita minorului care dupa un an jumate mereu vine la servici la dansa sai ceara copilul cand vrea el ,fapt ce il da mereu duminica ,dar nui ai destul pentru el ,si atunci cand nu il poate da din motive scuala ,bolnav ,imtemiate ,avand si domicilul la mama dat de instanta ,incepe so injure in public,ia lucrand intun magazin alimentar care de multe ori sa intamplat sa fie persoane in public.ce poate sa faca. va multumesc frumos.
sunt divortat si am un copil cu handicap grav ce instanta a hotarat sa ramana la mama fiind si asistentul ei personal,am dreptul la vizita de doua ori pe luna la domicilul mamei asa cum a hotarat instanta .eu cand am vizita exsotia nu ma lasa sa al vad mil scuate in strada sal iau si sal plimb ,eu nu am conditile necesare deal lua ,ultima oara am platit 500 lei la un exect judecatoresc de am putut intra la el ,acum iar nu ma lasa ,eu ai platesc pensia la zi,treb sa iau iar exect iar 500 lei ,nu mai pot ,nu am buget asa mare .ce trb sa fac acum....multumesc frumos.