sunt divortat de un an si jumatate,inainte de divort am detinut impreuna un autoturism fapt ce a ramas in curtea fostei soti care are o propietate acolo acum sunt in partaj cu dansa ,autoturismul are domicilul unde detineam o casa impreuna care e si ia in partaj ,eu platesc toate taxele la el si nu pot sal uzez pana la carificarea situatiei,fapt ce poate dura 2 partajul.cum as putea sal ridic de acolo pana in partaj sal folosesc nu sal vand deja e trecut in partaj.va multumesc.
sotia - fosta, il foloseste? pana la finalizarea partajului, ar trebui sa beneficiati amandoi de autoturism. dvs nu aveti voie s-o ingraditi pe fosta sotie sa-l foloseasca si nici fosta sotie nu are dreptul sa va impiedice sa-l folositi
Bunuri comune
Elena Adochitei
sunt hotarata sa dau divort,dar pana sa obtin divortul este cale lunga(el nu vrea sa ne inteleg in privinta impartirii bunurilor comune)este vorba de masina ... (vezi toată discuția)
Domiciliu legal??
Cecilia35
Buna , am o nelamurire in legatura cu domicililu fostului meu sot, Impreuna am construit o casa in rosu pe teren proprietatea mea, dupa care am divortat. Dupa ... (vezi toată discuția)