avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate aurel2010

Activitate aurel2010

Am avut un credit de 8000 de euro la BCR am platit pana in 2010, 22 septembrie dupa care am avut un accident si nu am platit 3 luni in decembrie cand am fost sa platesc rata mi s-a spus ca, creditul a fost cesionat catre kruk si nu mai am datori la ei, de la kruk mi-au venit scrisori, telefoane, si un angajament de plata foarte mare ca suma pe care eu am refuzat sa o semnez si sa o recunosc deoarece contractul meu de credit era cu BCR. Acum 2 zile a sosit la secretariatul societati unde lucrez o poprire, care s-a judecat in Craiova pe 16 decembrie 2013, desi eu am domiciliul in Olt si BCR este pe raza jud. Valcea, iar KRUK in Bucuresti. Mentionez ca acasa nu mi-a sosit nici o instintare referitor la acest proces.
Ce pot sa mai fac in acest moment, este prescris creditul pentru ca au trecut 3 ani, pot sa fac contestatie la executare, este legal sa fiu judecat pe raza altui judet fara sa fiu instiintat. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.
Discuție pensie
Am 60 de ani si un stagiu de salariat in campul muncii de 39 de ani din care 24 de ani de vechime grupa a 2-a. Intrebarea este daca am dreptul sa ies la pensie normal sau anticipat, ori nu am dreptul deloc. Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima AUREL.