Am avut un credit de 8000 de euro la BCR am platit pana in 2010, 22 septembrie dupa care am avut un accident si nu am platit 3 luni in decembrie cand am fost sa platesc rata mi s-a spus ca, creditul a fost cesionat catre kruk si nu mai am datori la ei, de la kruk mi-au venit scrisori, telefoane, si un angajament de plata foarte mare ca suma pe care eu am refuzat sa o semnez si sa o recunosc deoarece contractul meu de credit era cu BCR. Acum 2 zile a sosit la secretariatul societati unde lucrez o poprire, care s-a judecat in Craiova pe 16 decembrie 2013, desi eu am domiciliul in Olt si BCR este pe raza jud. Valcea, iar KRUK in Bucuresti. Mentionez ca acasa nu mi-a sosit nici o instintare referitor la acest proces.
Ce pot sa mai fac in acest moment, este prescris creditul pentru ca au trecut 3 ani, pot sa fac contestatie la executare, este legal sa fiu judecat pe raza altui judet fara sa fiu instiintat. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.
este foarte legal. in caz ca nu s-a trecut in vedere , va puteti muta si la Iasi , CNP-ul ramane acelasi . si daca realizati venituri se va pune popriri , pe conturi pe salariu...eventula pe bunuri .
eu tot nu pricep treaba cu prescrierea datoriei ! momentan nu s-a prezentat nici un caz care sa puna pe tapet , cum a reusit cineva sa beneficieze de acea prescriere. , si mai mult...care este acea banca care acorda credite , asteapta 3 ani poate poate restantierul o mai da ceva ....si in final , renunta la asi mai recupera dauna , ca pana la urma este o dauna .