avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am avut un credit de 8000 de euro la BCR am platit pana in 2010, 22 septembrie dupa care am avut un accident si nu am platit 3 luni in decembrie cand am fost sa platesc rata mi s-a spus ca, creditul a fost cesionat catre kruk si nu mai am datori la ei, de la kruk mi-au venit scrisori, telefoane, si un angajament de plata foarte mare ca suma pe care eu am refuzat sa o semnez si sa o recunosc deoarece contractul meu de credit era cu BCR. Acum 2 zile a sosit la secretariatul societati unde lucrez o poprire, care s-a judecat in Craiova pe 16 decembrie 2013, desi eu am domiciliul in Olt si BCR este pe raza jud. Valcea, iar KRUK in Bucuresti. Mentionez ca acasa nu mi-a sosit nici o instintare referitor la acest proces.
Ce pot sa mai fac in acest moment, este prescris creditul pentru ca au trecut 3 ani, pot sa fac contestatie la executare, este legal sa fiu judecat pe raza altui judet fara sa fiu instiintat. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:55, 30 Iulie 2014
este foarte legal. in caz ca nu s-a trecut in vedere , va puteti muta si la Iasi , CNP-ul ramane acelasi . si daca realizati venituri se va pune popriri , pe conturi pe salariu...eventula pe bunuri .

eu tot nu pricep treaba cu prescrierea datoriei ! momentan nu s-a prezentat nici un caz care sa puna pe tapet , cum a reusit cineva sa beneficieze de acea prescriere. , si mai mult...care este acea banca care acorda credite , asteapta 3 ani poate poate restantierul o mai da ceva ....si in final , renunta la asi mai recupera dauna , ca pana la urma este o dauna .
Buna ziua,
Consultati rapid un avocat care sa va ajute sa formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Nelamurire prescriere datorie lfs01 lfs01 Buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit luat acum mai multi ani. Este vorba de un credit de nevoi personale. In urma pierderii slujbei am fost in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit/executare silita catrinee catrinee buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.In iulie 2007 am luat un credit de la BCR pe 10 ani..am platit doi ani, ultima rata in iulie 2009, BCr ... (vezi toată discuția)