avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate nicopri

Activitate nicopri

Răspuns la discuția Demolare pereti in apartament
Ok. Ma poate sfatui cineva unde trebuie sa merg pentru a obtine aceste documente.Nici nu stiu exact despre ce documente trebuie sa ma interesez. Cineva spunea ca nu se mai fac in primarii ci la politia locala.
Imi doresc sa intru in legalitate . Vreau sa pot dormi linistita.
Va rog frumos sa ma sfatuiti unde trebuie sa merg si ce documente trebuie sa obtin.
Va multumesc mult de tot pentru ajutor.
Răspuns la discuția Demolare pereti in apartament
Multumesc frumos pentru raspuns.
In concluzie , in situatia de fata ce este de facut ?

Peretii erau cu usi si nu aveau armatura. Erau prinsi cu 2 pene de lemn in partea de sus.
Cand am cumparat acest apartament era intr-o stare jalnica . Daca te rezemai de perete se ondula. Intre perete , stalpul de rezistenta si grinda erau crapaturi de 5-7 cm. Noi am placat peretii cu rigips . Daca dam rigipsul jos aceste crapaturi chiar se pot vedea . Am fost sfatuiti sa facem cu rigips pentru ca era mai iefin. Ne-ar fi costat foarte mult daca faceam cu ciment, nisip....
Buna ziua,
In anul 2003 am demolat 2 pereti in apartament. De mentionat: -apartamentul este la ultimul etaj , iar peretii erau ca grosime de 7 cm. In concluzie, din punctul meu de vedere nu erau pereti de rezistenta. Credeti ca putem avea probleme din acest punct de vedere ?
Va multumesc frumos