Buna ziua si multumesc frumos ptr raspuns . M-ati intrebat in ce domeniu lucrez : in cel privat , iar postul meu este de Coordonator Import & Logistica , prin natura postului am acces la preturile de import, contracte, clienti finali, etc - de aceea spun ei ca sunt in conflict de interes . As mai avea totusi o intrebare : in cazul in care angajatorul imi propune un post ( poate fi el si fictiv ) iar eu il refuz, asta inseamna ca imi " expira" ( daca ma pot exprima asa ) dreptul la un salariu compensator conf contractului , cel pe care mi l-ar da in cazul restructurarii postului ?Daca angajatorul imi spune clar ca s-a desfiintat postul si altceva nu mai are ptr mine, ce as putea sa mai fac ?
Mentionez ca joi ma intanesc cu ei la o discutie !
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat : pe 7 iulie anul curent trebuie sa ma intorc din CCC ( 1 an si 11 luni conf legii in vigoare) . Angajatorul meu mi-a transmis ca nu ma mai poate reangaja pe postul meu intrucat apare un conflict de interese ( sotul meu si-a deschis o mica afacere cu acelasi domeniu de activitate cu al lor ).
Intrebarea mea este : care sunt drepturile si obligatiile mele in acest caz ? Mentionez ca mi s-a spus ca nu mai sunt alte posturi vacante in companie