avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate christinef

Activitate christinef

Am scris pe siteul protectiei copilului si am si sunat la telefonul copilului dar degeaba, da mama vrea sa ne mutam.
Stau in titan
Tatal nu plateste pensie iar acum vrea sa ne mutam la o femei foarte bolnava si oarba iar pe mine ma deprima, de cand am vazut-o nu mai pot dormi si ma sperie destul de rau cand o vad pentru ca este imobilizata la pat si vorbeste singura, chiar credeti ca as putea trai acolo? As prefera sa stau si la camin, oriunde, numai sa nu mai fie "mama" care sa ma bata si sa ma injure. Va rog ajutati-ma
da mama are un loc de munca, dar nu este stabil ea fiind pensionata pe caz de boala, dar pleaca dimineata si vine seara, cu tatal nu am luat legatura de la un an....
Da, eu sunt minorul. As putea sa ma duc la prietenul meu, el avand conditii mai bune iar parintii lui fiind deacord atat cu mine cat si cu posibila mea mutare la ei, alte rude nu am deoarece mama a rupt orice legatura cu ele, sau sunt in alta localitate si nu cred ca ar putea sa ma i-a. Cu privire la "mama poate sa te scuipe, sa te zgarie precum o pisica turbata dar iti linge si ranile cand esti in ipostaze f grele."aveti mare dreptate dar nu mi se pare normal sa imi zica ca sunt o c***a deoarece aveam o pereche de colanti si un maieu pe mine, ea zicand asta intr-un magazin plin de oameni, sau sa ma astepte in fata blocului si sa imi dea palme si suturi ca am luat 4 la o materie, sau sa ma inchida pe afara o ora pentru ca am intarziat jumatete de ora, si injuraturile care sunt la ordinea zilei.Eu nu pot sa traiesc asa, plang in fiecare seara pentru ceea ce imi zice sau imi face. Va rog ajutati-ma!
buna ziua, as dori sa aflu care sunt drepturile unui minor cu varsta de 16 ani. El fiind abuzat mental cat si psihic de patintii lui, defapt de mama lui deoarce domiciliaza doar cu ea(parintii fiind divortati), cei doi avand o situatie materiala precara, mama restrictionandu-i sa iasa din casa, abuzandu-l verbal zilnic, ba chiar amenintandu-l. Este posibil ca acest copil sa stea intr-un asemenea mediu, avand in vedere ca mama lui este operata la cap, avand probleme psihice. Ce as putea sa fac in cazul in care nu mai pot trai in acest mediu?