avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Flw

Activitate Flw

Pe scara mea respectiv in blocul in care locuiesc , au inceput lucrarile pentru scoaterea apometrelor din locuinta , pe casa scarii .. Problema mea suna cam asa : Datorita restantelor mari pe care le am fata de asociatie am fost "amenintat" de catre presedinte ca nu imi va monta apometrul , respectiv dupa finalizarea lucrarii pe scara si dupa punerea in functiune a noii instalatii nu voi beneficia de "apa" .. M-am judecat cu asociatia pana nu demult din alte motive , iar acum presedintele "e pus pe mine" .. De 3 luni am inceput sa imi achit restanta cumulata , platitand cate 400 ron / luna si am incercat sa i explic presedintelui ca peste tot se fac "angajamente de plata" nu se sisteaza apa .. Omul este de neclintit si o tine pe a lui : "Platesti tot , ai apa . Nu platesti , nu ai apa" .. Imi este imposibil sa platesc restul de 2500 Ron in 1 luna de zile sau acum pe loc .. Am inteles ca exista lege prin care este interzisa sistarea apei pe o perioada mai mare de 3 zile .. Imi puteti spune ce sa fac , cum sa tratez situatia si daca acest individ este indreptatit sa imi ofere apa doar atunci cand sunt pe 0 cu datoriile fata de asociatie ?