avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate simona924

Activitate simona924

Răspuns la discuția mizerie si scandal
aveti perfecta dreptate, dar dupa cum am mai scris, sperand ca s-a inteles in ciuda faptului ca tocmai veneam de afara unde am fost facuta albie de porci, mi-a spus ca are tot dreptul sa-si tina gunoaiele la subsol pt ca nu e blocul meu si ei fac ce vor. administratorul le este prieten, probabil de frica, iar eu sunt printre cei 2 -3 care au reusit sa le tina piept. ieri , toata scena a fost in fata baietelului meu de 5 ani.. am fost facuta.c...., si tot ce i-a venit la gura. si la sfarsit mi s-a spus sa-mi iau prostul de acolo ca-i da si 2 palme. totul in acompaniamentul fiului ei de la etajul 2 care a iesit la geam si m-a facut si el in toate felurile.. nu m-a deranjat decat ca totul a fost facut in fata copilului si ca de ieri copilul plange continuu. din acest motiv am intrebat dc se poate pe alta cale decat cu administratorul , iar cu politia... chiar nu vreau sa ajung mai rau decat am fost ieri cand consider ca am decazut in ultimul hal numai ascultandu-i urletele.. va multumesc din suflet pt sfaturi ..
buna seara!! locuiesc la parterul unui bloc in care administratorul nu isi face deloc datoria. o avem pe vecina din fata apt nostru care a depozitat la subsol toate cartoanele si aparatura stricata cu care au ramas in urma demolarii fortate a unei rulote amplasate ilegal. pe langa toate acestea , au strans si doi caini in spatele blocului , chiar sub geamul lor, care fac scandal si o mizerie de nedescris. au mai chemat vecinii hingherii, dar degeaba, ii ia si ii baga in casa si pe urma le dau drumul. spun ca ei au cele mai multe drepturi pt ca sunt cei mai vechi in bloc. in seara aceasta, de la un incident minor, a iesit afara si m-au facut si pe mine si pe sotul meu in toate felurile, mai ales pe mine si ce e mai rau e ca au tipat in fata copilului meu si mi l-au facut prost. nu este prima oara cand tipa si urla, ei se cearta tot timpul cu cineva.. intrebarea mea este, ce pot face sa se termine o data pt totdeauna mahalaua si mizeria asta? cum o putem obliga sa-si ia toate gunoaiele de la subsolul blocat efectiv? va multumesc