avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters323008

Activitate ContSters323008

Răspuns la discuția Despre neconstitutionalitate
Sunteti mediator autorizat ? Daca da atunci imi explic raspunsul dvs. care imi insiruie niste prevderi despre care eu tocmai imi exprimasem parerea ca nu sunt constitutionale.Intre timp C.C. s-a pronuntat si eram gata sa spun ca v-a contrazis, dar acest lucru nu este real pentru simplul motiv ca dvs. nu ati exprimat nici o parere.(chiar nu inteleg de ce ati "raspuns" !)
Fiica mea e nud proprietar pe un apartament evaluat pe grila notariala la 150.000 lei.Noi, parintii ei, avem constituit drept de uzufruct viager pe acest apartament.Fiica mea doreste sa vina cu apartamentul in garantie la contractatrea unui imprumut bancar.Atat eu cat si sotia mea suntem de acord sa remuntam la uzufruct intrucat "banca" nu primeste in garantie decat un imobil liber de sarcini.As vrea sa stiu care e cea mai simpla si ieftima cale de a renunta la uzufruct pentru a-mi ajuta fiica ?(suma taxelor si ce reprezinta fiecare din ele).Va multumesc !
Legea care presupune obligativitatea medierii (cf. legii medierii) si obligativitatea procedurii prealabile in C.A.F. nu incalca art. 21 din Constitutie in sensul ca restrictioneaza accesul la justitie in cazul neindeplinirii lor ? Niciuna din cele doua proceduri mentionate nu sunt proceduri judiciare si totusi ele imi pot restrictiona accesul in justitie ! :frantic:X-(#-o