avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate CosminDanielMomirov

Activitate CosminDanielMomirov

Răspuns la discuția Incredintarea copilului
Daca sora mea doreste sa divorteze in Romania de sotul ei iar el nu esté de acord cu acest lucru, va rog frumos sa imi spuneti ce se poate face in acest caz. Tin sa mentionez ca sora mea doreste sa divorteze de sotul ei datorita faptului ca: este un barbat foarte slab, esté un impatimit al jocurilor de noroc dar mai ales pentru violenta fizica de care da dovada. Va rog sa ma ajutati in acest caz. Va multumesc, anticipat!
Răspuns la discuția Incredintarea copilului
Consulatul Germaniei din tara o poate ajuta dacă ma adresez?
Răspuns la discuția Incredintarea copilului
Toate actele sunt la so?ul ei. Absolut toate. Acesta refuza returnarea lor
?in sa precizez următorul lucru: copilul surorii mele are virsta de 1an si 6 luni. Va multumesc!
Răspuns la discuția Incredintarea copilului
Va multumesc foarte frumos. Dar soțul surorii mele nu vrea nici sa ii facă imputernicire pentru a putea veni in tara cu copilul.
Buna ziua! Am si eu o problema si daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator. In urma cu 5 luni de zile sotul surorii mele a plecat in Germania lucrind acolo la un abator, sora mea raminind in tara cu copilul la parintii lui, unde au locuit pina sa plece in Germania. Sotul ei este un om violent atunci cind bea. Ea a considerat ca avind oportunitatea de a pleca in Germania situation se va schimba acesta promitindu-i acest lucru. Avind in vedere acest fapt acum 3 saptamini de zile a picat de comun acord cu sotul ei sa plece in Gercmania cu copilul, el urmind sa se angajeze unde a lucrat anterior iar ea urmind sa cisi gaseasca de lucru. Insa ajunsi acolo el s-a angajat, a inceput din nou sa bea si sa fie violent iar ea negasind de lucru in perioada aceea a considerat ca nu este un mediu propice pentru a-si creste copilul impreuna. In acest moment a considerat ca este mai importanta viata copilului ei. Aici intervine problema. Ea vrea sa divorteze de el si sa isi ia copilul cu ea in tara unde ar locui la parintii ei, insa el nu vrea sa ii inapoieze buletinul ei si certificatul de nastere al copilului lor. Va rog sa ma ajutati in acest sens. Ce ar trebui sa faca in asa fel incat sa isi poata lua copilul sa se intoarca in tara cu el is sa divorteze de sotul ei? Va multumesc, anticipat!