Multumesc pentru raspunsuri! Noi avem pe buletine adresa cumnatei mele, dar nu mai locuim la ea de 5 ani. Am stat mereu in chirie. Eu totusi stiu un caz, al unei femei care locuia in Timisoara cu sotul si copilul, dar a bagat divort in Targoviste dupa ce si-a schimbat buletinul si a trecut adresa parintilor ei. E posibil sa fac asa?
Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii. Sunt din Targoviste, sunt casatorita si am 2 copii minori . As vrea sa divortez si as vrea sa stiu daca ma transfer cu serviciul de la Targoviste la Vaslui(lucrez la arhivele nationale iar parintii mei sunt din Husi/Vaslui si vreau sa ma mut la ei) pot sa deschid actiunea de divort acolo? Eu as vrea custodia unica a copiilor mei, pentru ca sotul meu este violent atat fizic cat si verbal si cu mine si cu cei doi copii( copilul cel mic are o problema la inima dar sotul il agreseaza si nu tine cont de aceasta). El are relatii aici in oras si imi este frica. Este destul de razbunator si ma ameninta mereu ca imi ia copii si ii duce la soacra mea. De partaj nu se pune problema pt ca nu avem nimic in comun. El nu are nici un venit.....iar in 10 ani de cand suntem casatoriti nu a muncit niciodata( se ocupa cu bisnita si din cate am auzit are si datorii mari, fiind imprumutat si la camatari).Multumesc!