Mentionez ca sunt proprietarul apartamentului si locuiesc cu familia in acel imobil. Este vorba de confidentialitatea datelor. Ma gandeam ca la fel cum nici cuantumul platii gazului sau curentului nu este cunoscut de vecini mai ales de cei nebinevoitori de ce ar trebui afisat cuantumul intretinerii. De aceea cautam un cadru legal de care eventual m as putea folosi.
Si poate ma mai lamuriti si intr-o alta problema. Exista o datorie la taxe de aproximativ 700 lei pe care acum pentru o luna nu am posibilitatea sa o pletesc. Ieri am fost acostata de casierul asociatiei care mi a vorbit extrem de urat ,mai exact ca un recuperator, iar la explicatiile mele mi s - a spus ca s- a saturat sa ne tina in spate, ca vom plati la Pastele caillor si ca ar trebui sa cheme politia ca nu ne achitam datoria. Acesta a fost exact limbajul folosit. Am fost socata pentru ca nu cred ca atributiile casierului si nici chiar a administratorului de asociatie sunt de recuperatori. Le-am explicat ca datoria este a mea o voi plati cu penalitati si mi-o asum. Ce as putea face impotriva celor care vorbesc asa cu locatarii protejati de faptul ca sunt in conducerea asociatiei.
As dori un raspuns si un cadru legal daca se poate. Daca Asociatia de Locatari are dreptul sa afiseze pe scara blocului lista cu numele si cuantumul datorat la intretinere al fiecarui locatar sau aceste informatii sunt confidentiale. Multumesc.