chiar nu exista nici o lege sa o poata obliga sa plateasca totusi e savarsirea unei fapte penale chiar asa norok pot avea unele persoane care isi parasesc copii fara sa le pese catusi de putin
da dar ea a mai plecat de acasa pina acum de cateva ori si in toata perioada asta de cand a venit a plecat a venit si nu a lucrat tot eu am intretinuto
dar am inteles ca chiar daca a locuit cu mine ia era obligata sa plateasca pensia alimentaracare a fost obligata prin hotararea judecatoreascairevocabila ca a avut termen 30 de zile sa faca contestatie si nu a depus nimik
buna dimineata as avea si eu o intrebare dam divortat in anul 2010 de sotie instanta mia incredintat mie copilu prin custodie unica dupa 2 luni sotia sa intors acasa si am primito inapoi dar noi nu neam inpacat legal si am convietulit inpreuna pina acum 2 saptamini cand a plecat iar de acasa in acest timp ea a muncit timp de 1 an in cei 4 de cand neam inpacat si nu aducea bani in casa era obligata sa plateasca pensia alimentara de 150 acum vreau sa o dau in judecata pt abandon de familie si mia spus ca nu am cum ca si ea a adus banii in casa si ca a locuit la mine si cere custodie comuna mai poate fi schimbata custodia daca am hotarare judecatoreasca si irevocabila