Multumesc pentru raspuns!!
Din ce inteleg eu , desi castigi un proces,prin sentinta definitiva,iar partea intimata nu introduce recursul in termenul stipulat in sentinta finala,totusi partea intimata poate introduce recurs dupa 6-7 luni sau 2-3 ani impotriva sentintei prin care se pronunta indreptarea unei erori materiale,atacand deasemenea si sentinta initiala????
Doresc deasemenea daca este posibil sa imiexplicati care este diferenta dintre document:hotarare si document incheiere??
mai exact document hotarare are data 31.01.2014 iar documentul incheiere are data 16.05.2014
Multumesc
Va rog sa ma ajutati in urmatorea speta:
In data de 31.01.2014 TMB s-a pronuntat in sedinta publica cu o sentinta definitiva cu un termen de recurs de 10 zile.Mentionez ca sentinta pronuntata imi era favorabila mie ca si contestator in acest proces.
In data de 16.05.2014 TMB se pronunta cu o solutie de indreptare a unei erori materiale in acelasi dosar.(in speta schimbarea unei date).In urma acestei pronuntari de indreptare a erorii materiale ,instanta acorda un termen de atac prin recurs de 15 zile.Instanta mentioneaza ca toate celalalte dispozitii din sentinta initiala raman neschimbate
In urma acestei pronuntari ,partea intimata introduce actiunea de recurs la CA Bucuresti.
Intrebarea mea este recursul este doar importiva deciziei de indreptare a erorii materiale sau si a celorlalte dispozitii din sentinta finala?
Cum se poate face recurs in luna iunie 2014 asupra unei decizii pronuntate in luna ianuarie 2014?
Mentionez ca eu nu locuiesc in Ro si urmaresc procesul doar pe portalul just.ro