avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate harald

Activitate harald

Răspuns la discuția Hartuit de CNADNR
mda... am aflat... dar de unde sa fi stiut eu ca pot sa definitivez sentinta??? n-am mai avut astfel de probleme.... sentinte... procese... dar e batjocoritor din partea lor ca eu - care mi-am platit toate taxele - mai tre sa fac si astfel de lucruri ...
Răspuns la discuția Hartuit de CNADNR
Multumesc pt raspuns. Problema este ca cei de la primarie nu accepta raspunsul primit de mine de la judecatorie pentru ca:
1. Sentinta civila primita de mine NU este semnata si stampilata;
2. Sentinta civila nu este definitiva (adica poate fi contestata);
Poate judecatoria sa schimbe sentinta civila acum dupa 1.5 ani? Sa o faca definitiva? Pt ca - dupa cum spun cei de la primarie - numai sentinta definitiva poate folosi la anularea amenzii??

Va multumesc
Buna ziua,
In 2010, primsc doua amenzi (din judetele Prahova si Giurgiu) cum ca am circulat cu masina far rovinieta. Precizez ca aveam rovinieta platita dar mi-am schimbat nr de inmatriculare. Ma cer de 2 ori de la munca sa merg sa trimit recomandate cu dovezile ca aveam rovinieta platita. Dupa citeva luni primesc somatide de la CNADNR CLUJ (eu fiind din judetul Alba) cum ca daca nu platesc amenda in nu stiu cite zile - ma executa.
Sun la CNADNR cluj si le explic situatia - le dau nr de dosar.. si-mi spun sa ignor somatia. Aspet rezultatele proceselor. Are loc primul proces - il cistig. Dupa citva timp merg la primarie sa-mi platesc impozitul si-mi spun de la primarie ca am de platit 2 amenzi. Duc dovada cistigarii primului proces si le explic ca astept sa aiba loc cel de-al 2-lea proces. Are loc al doilea proces - il cistig - de data aceasta pt ca procesul verbal primit de mine e nesemnat si nestampilat de agentul constatator. Il duc la primarie. NU E VALABIL pt ca SENTINTA CIVILA nu e semnata si stampilata de judecator ci am doar o hartie "comunicare" atasata de sentinta - care este semnata si stampilata de judecator. Imi zic - e problema lor.
Acum in 2014 deci dupa aproape 4 ani de la prima amenda primesc somatie de la primarie ca daca nu platesc amenda ma executa.
INTREBARI:
- CNADNR are dreptul sa trimita la primarie sa-mi retina amenda inainte de aflarea rezultatului procesului?
- Primarie poate sa ma execute pe baza procesului verbal nesemnat si nestmpilat ar procesului constatator dar nu poate sa tina cont de documentul judecatoresc
- Este datoria mea sa duc dovada nevinovotiei mele de la o institutie la alta?
MA SIMT HARTUIT! Ce pot sa fac sa nu ma mai puna pe drumuri? Deja m-am consumat o gramada!!
Am inteles ca in lumea civilizata avocatii se ocupa de astfel de cazuri. Exista vreun avocat care ar vrea sa se ocupe de acest caz?
Va multumesc