avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate claudiamarinela

Activitate claudiamarinela

Răspuns la discuția Legea concubinajului
in ordonanta de clasare primita de mine ,procurorul care sa ocupat de caz dispune clasarea cauzei privind infractiunea de furt si furt in scop de folosinta prev.de art 231 alin 1 rap.la art 228 alin 1 din NCP doarece considera ca in cauza sunt incidente dispozitiile art.16 alin 1lit b din NCPP respectiv fapta nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege,motiv pt care dispune clasarea clauzei.Tin sa mentionez ca incadrarea faptei a fost facuta de politie in urma cercetarilor .va multumesc
nu figura nicaieri si nu avea nici o procura din partea mea.avrut doar sa se razbune
aveam acesta masina pe taxi,masina era pe numele firmei operatorului de taxi pt a putea face taxi.am depus o plangere la politie din seara in care mi-a luat actele din casa si a vandut-o.a fost o intelegere intre fostul meu concubin si operatorul de taxi.eu cand am cumparat masina de la acest operator am facut un contract de vanzare-cumparare stampilat cu stampila firmei.de la politie au constat ca era masina mea dar au spus ca nu pot face nimic.de la parchet au spus ca era in coproprietate desi locuiam impreuna de 5 luni si pe acte sunt doar eu.va multumesc
da.politia mi-a dat acest raspuns.creditul este doar pe numele meu,el nu a contribuit cu nimic la achizitionarea masinii
am cumparat anul trecut o masina.aceasta facea taxi.locuiam in casa cu fostul meu concubin de cateva luni.cand am vrut sa ne despartim acesta mi-a furat actele masinii din casa si a vandut-o pe bani putini operatorului unde masina facea taxi.tin sa precizez ca am un contract de vanzare cumparare pe numele meu facut in momentul cand am cumparat masina si un credit la banca pe care il platesc.am facut o plangere penala impotriva lui la politie si la parchet si raspunsul primit de acestia a fost ca nu i se poate face nimic fostului meu concubin deoarece autoturismul a fost cumparat in timpul concubinajului si este in comproprietate.noi locuiam impreuna de cateva luni si el nu mai lucrase nicaieri pana atunci.ce se poate face ?
multumesc