suma este cea pe care am scris-o vorbesc in cunostinta de cauza deoarece acum aproximativ 2 luni ne-am montat contoarele de apa pentru cele 20 de apartamente la subsol,si am separat cele 3 scari,adica fiecare cu contorul lui,iar pe cei datornici i-am last fara apa.furnizorul de apa nu vrea sa emita factura pentru fiecare scara in parte din cauza acestor datorii,nu ne da alt cod de client si refuza sa ne faca contracte individuale pentru ca noi sa nu mai fim nevoiti sa depindem de nimeni
Asociatia de proprietari nu a rezolvat nimic iar datoria aceasta este doar de cand avem acest nou furnizor de apa.Se zvoneste ca aceasta familie nu a platit de 14 ani cheltuielile catre asociatie.In concluzie ori unde am merge suntem conditionati de neachitare acestei datorii.toate celelalte familii suporta consecintele unei familii fara simt de raspundere.Daca mai aveti solutiiastept.va multumesc!
buna ziua!va rog sa ne oferiti o solutie la problema noastra...avem in scara o familie care are datorie la asociatie de aproximativ 6 ani,4.600 de lei,din pricina acestora ni se opereste apa...refuza sa plateasca,si sfideaza vecinii,asociatia spune ca a intocmit actul de somatie dar ca acestia nu semneaza de primire iar din aceasta cauza nu ii poate chema in instanta,si o persoana decedata de 4 ani cu o datorie de 450 de lei,nu ii cunoastem rudele,nu vine nimeni sa deschida apartamentul....cum putem sa facem ca aceste datorii sa nu ne mai impiedice pe noi ,locatariii care suntem oarecum cu cheltuielile la zi,sa facem demersurile necesare pentru a incheia contracte individuale cu furnizorul de apa.va multumesc.