avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate cmkenzo

Activitate cmkenzo

si daca am si adeverinta noua in care se specifica nr. procesului verbal/ 1990 prin care mi s-a acordat grupa1 pe baza documentelor verificabile in arhiva turnatoriei ,mai pot sa ma incurce?Astept raspunsul dvs ,cu multa incredere. Va multumesc din suflet pentru profesionalism si sinceritate.
pensie limita de varsta cu reducere
Mesaj revin la discutia din 16 iunie.
am avut mai multe functii de conducere: sef birou productie, sef atelier reparatii, sef sectie reparatii, director productie, toate cu activitate efectiva in sectiile de productie ale turnatoriei pentru care am primit spor de
munca grea si spor de noxe.
In contestatia catre CCC. pot sa aduc si alte dovezi fata de cele din dosarul de respingere?

Multumesc anticipat
multumim pentru raspunsul dat.
Reformulez.
Desi am inscrisuri in carnetul de munca si in adv.,conditii de grupa 1,procent 100%,nu mi-au fost recunoscute perioadele respective de casa de pensii si pe cale de cosecinta ,mi-au respins dosarul.Conf. art. 149 din legea 263,sunt obligat sa ma adresez cu cotestatie la CCC CNPP .Spuneti-mi va rog ce trebuie sa cer in contestatie .
va multumesc anticipat.
Decizie de respingere a pensiei, pt. motivul ca perioadele de gr. 1 dintr-o turnatorie nu s-au valorificat, deoarece functiile detinute nu se incadreaza in prevederile punctului 25 anexa1 din Odr. 50/1990.
Pentru a primi pensia de la data depunerii dosarului, in contestatia mea depusa in termen la CNPP, voi cere anularea deciziei si emiterea unei noi decizii, cu luarea in calcul a perioadelor lucrate in grupa 1sau modificarea deciziei de respingere?