avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la limita de varsta cu reducere
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la limita de varsta cu reducere

Decizie de respingere a pensiei, pt. motivul ca perioadele de gr. 1 dintr-o turnatorie nu s-au valorificat, deoarece functiile detinute nu se incadreaza in prevederile punctului 25 anexa1 din Odr. 50/1990.
Pentru a primi pensia de la data depunerii dosarului, in contestatia mea depusa in termen la CNPP, voi cere anularea deciziei si emiterea unei noi decizii, cu luarea in calcul a perioadelor lucrate in grupa 1sau modificarea deciziei de respingere?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:20, 19 Iunie 2014
Reformulez.
Desi am inscrisuri in carnetul de munca si in adv.,conditii de grupa 1,procent 100%,nu mi-au fost recunoscute perioadele respective de casa de pensii si pe cale de cosecinta ,mi-au respins dosarul.Conf. art. 149 din legea 263,sunt obligat sa ma adresez cu cotestatie la CCC CNPP .Spuneti-mi va rog ce trebuie sa cer in contestatie .
va multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~
multumim pentru raspunsul dat.
Era bine sa fi precizat ce ocupatie ati avut in acea perioada pentru ca una este sa fi fost turnator-formator, otelar, miezuitor, curatitor, termist-tratamentist etc. si alta este sa fi fost pregatitor-completator, primitor-distribuitor, gestionar etc.
pensie limita de varsta cu reducere
Mesaj revin la discutia din 16 iunie.
am avut mai multe functii de conducere: sef birou productie, sef atelier reparatii, sef sectie reparatii, director productie, toate cu activitate efectiva in sectiile de productie ale turnatoriei pentru care am primit spor de
munca grea si spor de noxe.
In contestatia catre CCC. pot sa aduc si alte dovezi fata de cele din dosarul de respingere?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie Florin57 Florin57 Buna ziua, Dupa cum am mai spus am 33 ani vechime, 11 ani grupa I 2 ani si 10 luni grupa II, 5 ani de facultate la zi si 9 luni armata.Am primit deja un ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Florin57 Florin57 Buna ziua, Dupa cum am mai spus am 33 ani vechime, 11 ani grupa I 2 ani si 10 luni grupa II, 5 ani de facultate la zi si 9 luni armata.Am primit deja un ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru grupa a ii-a de munca maryya02 maryya02 buna ziua. tatal meu nascut in 1953 doreste sa iasa la pensie.intre anii 1969-1974 a lucrat ca strungar la IMAIA NAVODARI unde a obtinut urmatoarele sporuri cu ... (vezi toată discuția)