avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate cristidansrl

Activitate cristidansrl

Răspuns la discuția Schimb de teren cu probleme
Si martorul cum face dovada fara chitanta si fara factura ca el a adus balastu?
Răspuns la discuția Schimb de teren cu probleme
Acum eu va rog sa imi spuneti daca este corect cum procedeaza acesta si daca pot pati ceva in instanta daca sunt reclamat! Va multumesc ! Aceasta era nelamurirea mea. Raspunsul Dumneavoastra ma duce cu gandul ca acesta cand va construi pe terenul care l-am dat la schimb sa ma duc cu politia la el si sa ii spun fara dovezi ca eu am adus 5 masini de pamant de flori si ca il vreau inapoi nu? Va rog frumos daca doriti sa ma ajutati cu un raspuns acesta sa fie unu folositor
Buna ziua! Ma numesc Popa Daniel si am intampinat o mica problema! In urma cu un an si jumatate am facut schimb de teren cu un vecin teren pe care nu era construit nimic.Plata actelor catre notar a fost suportata de ambele parti.Pe terenul care acesta la dat la schimb cu al meu avea 2-3 masini de balasat de care nu mi-a mentionat ca le-ar vrea inapoi, pur si simplu am facut actele si am facut schimbul de teren.Acum 2 zile acesta a venit cu politia ca de ce ii fur balastul, organul de politie amenintand omul care incarca ca ii va face dosar penal pentru furt. Am luat contractul de acasa l-am citit si nu scrie in el nimic de acest balast. Ofiteru de politie mi-a spus ca acesta imi va face reclamatie pentru furt si ca imi va face dosar penal ca are martori pe cel care i-a adus balastul dar nu are factura sau chitanta pentru a dovedi ca este al lui. Acum eu va rog sa imi spuneti daca este corect cum procedeaza acesta si daca pot pati ceva in instanta daca sunt reclamat! Va multumesc !