avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate yceman

Activitate yceman

Am un vecin nou din data de 12-06-2014, din cate se pare s-a certat cu majoritatea vecinilor vechi. Azi m-am trezit invitat la sectia de politie ca am o plangere pe capul meu. Dupa cum se spunea in plangere intr-o zi ploioasa cand eu imi reparam stergatoarele in fata blocului, au mai aparut 3 vecini cu care m-am salutat dar mi-am vazut de reparatie ca era urgenta, acesta a scris in declaratie ca i-am fi vandalizat masina care e intacta si acum, am spus bancuri cu ochelaristi(asta e chiar de tot) si am folosit sarcasmu. Ok nu e asta o problema, am fost azi am declarat si eu, am intrebat daca se duce pe penal ca auzisem ceva de calomnie si vroiam sa merg si eu mai departe. Politistu a zis ca nu o duce nicaieri, ia declaratie la toti si asta a fost tot. Bine deci nu pot sa il atac egal ca mi-a adus prejudiciu de imagine cand eu o persoana juridica respectata in oras am plecat de acasa cu politia.

Acum ce face tipul. In fiecare seara cand ies afara cu cate un vecin la tigara scoate un web pe geam si ne filmeaza iar dimineata il baga in casa. Acum sa ma dau si eu victima, cobor sa fumez ca ma ascund de nevasta, daca ar afla ca fumez iar baga divort. Tipul daca posteaza filmarile undeva ? Dar este legal ? Pot sa fac plangere la politie ca sta cu camera pe mine ?
Legal. Absolut vreau sa respect legea. Orice pot sa ma leg de el. Mentionez ca nu am avut niciodata divergente sau vreo discutie cu respectivul.