Cel de al treilea autoturism era si el in miscare, masina prietenului fiind proiectata in cea de a treia in urma impactului.
La neacordarea de prioritate pt cite luni i se poate suspenda carnetul?Trebuie sa dea apoi un examen pt redobindirea lui?
Am si eu o cunostinta care a avut un accident in urmatoarele conditii:
-semnul de prioritate nu a fost vizibil din cauza frunzelor unui copac,
-masina care venea de pe drumul cu prioritate depasa cu mult viteza admisa
-era o masina decapotabila cu 2 locuri iar pe locul din dreapta statea o femeie cu un copil de 2 ani in brate , fara centura
-masina in care era cunostinta mea circula cu 40 Km la ora , fapt confirmat de blocarea vitezometrului
-nu au rezultat victime omenesti in urma accidentului, copilul fiind luat preventiv si controlat la spital, avind decit o mica zgarietura si fiind mai mult speriat, a plecat acasa dupa 4 ore de cercetari,ne mai fiind necesara revenirea lui in spital in decurs de 3 zile
-au fost decit pagube materiale, fiind implicata si o a 3 masina din cauza vitezei excesive pe care o avea autoturismul de pe drumul cu prioritate, impingind masina cunostintei in alt autoturism
Cine se face vinovat si care sunt pedepsele pt cele intimplate ( avind invedere ca semnul de prioritate nu era vizibil , fiind mai multe reclamatii si accidente produse din acest motiv in acel loc)