avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate SalieriR

Activitate SalieriR

Am vorbit cu vanzatorul, procura este cu drepturi DEPLINE, pot face orice cu masina, si este pe o perioada nedeterminata. De asemenea, are si cartea originala a masinii, care va fi a mea daca cumpar masina.

Daca am toate lucrurile astea, acel bulgar, proprietar initial, va putea radia masina sau sa-mi faca ceva? Nu se poate, nu?
Buna ziua!

Am gasit un Rover 75 pe care mi-l doresc tare mult, insa, are numere de Bulgaria. Am vorbit cu vanzatorul si mi-a spus ca el are procura intre el si proprietarul bulgar, si ca nu va fi nici o problema daca pastram acest lant. Adica, el avand procura cu vanzatorul, eu fac procura cu vanzatorul din Bucuresti, nu cu bulgarul. Este adevarat?

Tot aud fel si fel de variante, altii imi spun ca bulgarul poate radia masina ... altii pot spun ca proprieratul se poate duce la politie sa o declare furata, si nu stiu ce sa mai cred. Tot ce aveam de platit era asigurare si ITP, care le faceam pe numele meu, pt. ca aceasta masina nu are asigurare si ITP. Tot aud ca eu voi avea numai DREPTUL de a conduce masina si atat, dar eu ma intreb ... cel din Bucuresti cum poate sa o vanda? De-asta sunt putin confuz, poate ma lamuriti dumneavoastra, va rog.

Multumesc mult, apreciez!