Va multumesc ca mi-ati calmat nevasta. Ne era frica deoarece patronul si mama aceastuia aveau un comportament foarte dubios in ultimele zile. Totusi mai am o intrebare: patronul are voie sa angajeze pe alt post (ma refer la cel de barman, pentru care nevasta are calificare) chiar daca a mentionat ca unitatea nu poate oferi un alt de munca.
Sotia este angajata la o firma din 2006 pe postul de casier ocupand si postul de barman in acelasi timp. Firma are 2 angajati din care cealata perosana este mama patronului. In 2012 a nascut primul copil beneficiind de concediu de crestere copil pana 20 martie 2014. La o luna de la intoarcere am aflat ca este insarcinata si am instiintat verbal mama patronului. Timp de o luna de zile doamna nu a zis nimic apoi a mentionat faptul ca o da in preaviz. Am facut instiintarea scrisa pe care nu a acceptat-o. Cei de la ITM m-au sfatuit sa o trimit prin posta cu confirmare ceea ce am si facut. Dupa alte 3 spatamani am primit preavizul in mana de la patron care intre timp s-a intors in tara. Preavizul suna asa:
Prin prezenta Societate.... va informeaza ca incepand cu data de 8.07.2014 contractul individual al dumneavoastra inceteaza incepand cu 20 de zile lucratoare de la data comunicarii prezentei (11.06.2014) cf. art. 65/a Codul Muncii. Datorita conditiilor economice si a diminuarii vanzarilor.
Va informam de asemenea ca unitate anu va poate oferi un alt de munca.
Preavizul nu l-am semnat. Sotia ar trebui sa intre in prenatal pe data de 04.08. 2014. Intrebarea mea este: poate sa imi desfaca contractul de munca daca nu semnez preavizul? Daca aceste motive invocate in preaviz ma pot priva de acordarea somajului? Daca sotia intra in somaj mai beneficiaza de CCC? Si in final este bine sa semnez preavizul sau nu caci ma preseaza sa semnez? Multumesc anticipat