avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate mihabi1

Activitate mihabi1

Buna ziua,mi-a fost eliberată adeverinta de vechime de la fostul loc de munca ,fără ștamapila doar cu semnătura administratorului firmei si as dori sa stiu daca este valabilă așa.
Va multumesc
Multumesc,de raspuns.As mai dori ,sa stiu daca am dreptul la desbagubiri materiale fiindu-mi atacata integritatea in urma acestui accident,si care ar fi pasii de urmat
Buna ziua,in martie 2015 am avut un accident de munca,in urma careia mi-a fost amputat prima falanga de la un deget mana,accidentul fiind declarat dar inca nu a fost finalizat dosarul.In data de 30.04.2015 mi-a expirat CIM fiind pe perioada determinata,as dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez in continuare pt.plata concediului medical ce l-am primit in continuare celui initial incepind cu data 1.05.2015 Casei Jud.de Pensii sau Casei Jud. de Sanatate si de ce acte am nevoie la dosar?

Buna ziua.Am intrat in somaj in februarie 2014 si in 27.05.2014 m-am angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata ,cu o perioada de proba de 90 de zile,in data de 20 .06.2014 am primit o notificare ,prin care sunt instiintata de incetarea contractului individual de munca conform prevederilor art.31 alin.3 si as dori sa stiu daca mai am dreptul sa revin in somaj ?
Va multumesc