In contractul pe care mi l-au adus sotii, este specificata perioada de timp pe care am solicitat-o eu.Banii pe care i-au primit nu exista niciunde.Dar daca nu este intocmit la un birou notarial, i-a cineva in seama acest contract in cazul unui litigiu, spre exemplu?
Buna ziua.
De o saptamana am ales sa iau spre inchiriere apartamentul unor persoane necunoscute. Am cautat in ziar , si am gasit acesti soti care dadeau imobilul spre inchiriere contra cost.Am achitat domnilor prima luna de chirie plus o luna garantie, adica 1740 ron.
Dat faptul ca imobilul este complet mobiliat si utilat, proprietarii mi-au solicitat sa intocmim un contract de comodat; de altfel am fost de acord. Toate bune si frumoase pana cand m-am trezit in mana cu acest contract.....deci,nu s-a intocmit la un notariat.MI-au prezentat o pagina cu anumite pretentii ale domnilor in ceea ce privete bunurile, pe care m-au rugat sa-l semnez.Acum vine si intrebarea mea: daca acest document nu este practic legal, ce sanse am eu sa mi se mai restituie garantia cand voi parasi imobilul?
Mentionez ca proprietarii nu vor contracte la notariat deoarece nu vor sa plateasca taxele, iar eu nu vreau sa ajung iarasi pe drumuri din cauza aceasta.Mai mult au adaugat ca bunurile valoreaza mai mult decat garantia,si pot disparea oricand.
Multumesc,
cu stima.
M-am documentat cu privire la actele necesare pentru intocmirea dosarului de indemnizatie de somaj.Prin urmare am o nelamurire in legatura cu perioada limita de intocmire a dosarului in cazul absolventilor de liceu, in care ma si regasesc.
Intrebarea mea catre dvs. este urmatoarea: exista posibilitatea sa mi se aprobe indemnizatia de somaj dat faptul ca a trecut aprox. un an de la absolvirea liceului? Mentionez ca in tot acest timp nu am fost angajata.